Aspecte generale:

FIRST Tech Challenge România sezonul #8 - Formular de înscriere 2023-2024 CENTERSTAGE prezentat de Raytheon Technologies
Înscrierea la FIRST Tech Challenge România este deschisă pentru echipele FTC din România.
Campionatul românesc este deschis si ECHIPELOR INTERNATIONALE, iar înscrierea acestora va începe după data de 1 noiembrie 2023.

Toate echipele care doresc să participe la Campionatul României sunt invitate să urmeze pașii:
dacă sunteți o echipă nouă - vă rugăm să mergeți la Înregistrare
dacă sunteți o echipă veterană - vă rugăm să mergeți pentru Login

Echipele vor face parte din structura competițională MeetLeague.
Acestea vor participa la 3 MeetsLeague în regiunea lor și vor merge automat la Turneul Ligii din regiunea lor (deoarece acestea vor fi alocate în funcție de pozitionarea geografică).
De la fiecare dintre cele 4 Turnee de Ligă, un numar limitat de echipe avansează la Campionatul Național.

Competiții oficiale organizate de echipe:
League Meets - Nov 2023 Mar 2024 pe tot teritoriul României (intr-un regulament extins se vor prezenta detalii despre organizare)

Competiții oficiale organizate de Natie Prin Educație:
TBD

Echipele romanesti nu platesc fee de inscriere in sezon nici pe site-ul american si nici pe site-ul romanesc. (Nota: Singurul fee de participare care se va plati este cel pentru Campionatul Mondial.)

Numarul RO_ se pastreaza de la un sezon la altul, pe baza de reinscriere.
Echipele care nu continua sa activeze an de an, sau care nu anunta ca din motive obiective sunt in STAND BY, vor pierde numarul RO_
Nr International este obligatoriu si se obtine in urma inscrierii/ reinscrierii echipei in site www.firstinspires.org - in programul FIRST Tech Challenge.